Aktiviteter på Kandersteg [Jubileumstur: Dag 2]

lagt inn 20. jul. 2015, 13:18 av 1. Tanum K/M speidere Tunheim   [ oppdatert 20. jul. 2015, 13:21 ]
Alpene på morgenenHjemlengsel er et ukjent begrep når man våkner opp til mektige fjell. Alpene rager stolt rundt oss og gir en tveidøl i utlandet en følelse av å være hjemme. Dagen startet med I full sving på low ropes coursefrokost og et høyt inntak av koffein til lederne, før vi deltok på noen aktiviteter. Noen var med på Jacobs ladder. En kjempestige av trestokker festet i wire. Jo høyere en kommer, jo lengre blir det mellom stokkene. Resten var med på Low ropes course, en hinderløype gjennom skogen. Det var utfordrende å komme seg gjennom denne uten å komme nær bakken, men alle klarte det til slutt. Noen tok også utfordringen på å ta hinderløypen i blinde eller med en hånd på ryggen. To stykker prøvde også å kombinere disse to.

Etter lunch deltok de som ikke var på low ropes course der, mens de som hadde var på bruskassestabling. Desire stakk av med seieren fra Tanum, med en kasse under Kanderstegrekorden. Hun klarte 30 kasser (KISC har verken flere kasser eller plass igjen under sikkerhetslinen som sikrer de som klatrer).

Etter middag deltok vi på International Evening. Her hadde alle de deltakende en liten presentasjon av sitt land. Skottene hadde haggis og sekkepiper, sveitserne hadde ost, danskene hadde pølse og vi hadde norske penger, pass, førerkort og jaktkort. Til tr
Høyt henger de, og langt faller de.
oss for at vi bare tok det vi hadde i lommene og viste frem, var vi veldig populære (tror ikke det har noe med at vi stod i mellom de mest bråkete (skottene) og de med best ost (sveitserne)). Her ble det også startet en del nye vennskap og skjerf ble flittig byttet. Flere Tanum speidere viste seg som gode kremmere og fikk på en eller annen måte byttet til seg flere skjerf enn de startet med.

I morgen går turen opp til Bunderspitz, en fjelltopp i nærheten, hvor vi skal kjøre en gondolbane for å komme opp. Dette blir spennende.

- Lomme
NB: Alle bilder brukt her er opphavsrettslig beskyttet, og eid av undertegnede. Videre bruk er kun tillat for 1.Tanums ledere og ved avtale med fotograf. Dersom noen føler at noen bilder er upassende, ta kontakt her, så får vi ordnet opp i det.

Comments