Vann og disco [Jubileumstur: Dag 4]

lagt inn 23. jul. 2015, 01:08 av 1. Tanum K/M speidere Tunheim
Etter gårsdagens slit sov de fleste veldig godt og var utvilte til en ny dag, men det var ingen som foraktet en litt roligere dag. Etter frokost stod vi igjen klare utenfor KISC for å dra på tur, og når det obligatoriske gruppebildet var tatt fylte vi opp bilene med de første 30 norsktalende speiderne vi fant og satte nesen mot Oeschinensee, en innsjø oppe i Alpene, 1578 m.o.h. Først  måtte vi ta en ny kabelbane. Denne var på langt nær så ille som gårsdagens telefonkiosk. Ifra toppen av kabelbanen gikk vi et lite stykke før vi kom frem til badeplassen. Helt mot slutten av gåturen måtte vi forsere en liten fjellsti hvor eneste sikkerhet vi hadde var en stålwire å holde i (og vannet under å falle i). Når dette var forsert nøt vi alle en veldig behagelig svømmetur.

Etter at vi hadde kommet oss vel ned igjen til KISC og hengt håndklærne våre til tørk dro vi ut og spiste middag på en lokal restaurant. Etter middagen fikk speiderne en knapp halvtime fri i Kandersteg by, to gater, en lang som går gjennom hele byen og en fra hovedgaten og noen få meter ned til jernbanestasjonen. Resten av ettermiddagen gikk med til å slappe av.

På kvelden var det duket for disco i Kandersteg. KISC disket opp og serverte låter ifra de fleste tiår. En blanding av dårlig mixet lyd, varme, allerede inhalert luft og svette gjorde så de fleste ikke var der særlig lenge, men noen holdt ut hele kvelden.

-Lomme
(NB: I skrivende stund er det problemer med opplastning av bilder. Bilder er valgt ut, og vil komme så fort vi får fikset problemet)
Comments